Пътувайте на СТОП! Вече не е опасно, дори е полезно.


618x424

Еко-пътуване. Дори безплатно. Намалете емисиите е. Не пътувайте сам. Без откачалки. Ако може всичко това да се организира и да се сбъдне, ще е много добре. Ами може, вече и в България съществува система за споделено пътуване. Можете да пътуване навсякъде за много малко пари  или да намалите разходите си като вземете спътници със себе си. CombоRides.com Напълно безопасно.

Пътуването на стоп до морето е  много по-лесно. Знаем, че сега е зима, но нека да мислим позитивно, ще се преживее някак, пък  и следват празници. Не се депресирайте, мислете позитивно. Ето ви една идея как да помогнете на себе си и на света. Моля, забележете – напълно безплатно. Ето това си е за българския пазар. ComboRides или казано на български споделено пътуване. Налага ли ви се да пътувате често из страната или дори из вашия град, с личния си автомобил, ако искате да спестите някой лев това е за вас. Също така ако искате да стигнете до някъде можете да използвате системата за откриване на превоз. Отново напълно безплатно. ComboRides е организирана система за пътуване на „Стоп“. Представете си, че искате да стигнете до морето за няколко часа, влизате виждате кой пътува и колко пари са му разходите, регистрирате се уточнявате часа и се присъединявате, една кола по-малко за света едно приятно пътуване за вас. Погледнете и от социална гледна точка, можете да се запознаете с някой приятен човек, момче или момиче. Ние винаги подкрепяме социалните взаимоотношения. Ето повече за системата със някои коментари.

 

ЗА КАКВО СЛУЖИ COMBORIDES.COM?

Comborides.com най-новата платформа за споделено пътуване в България. Тук ще намериш хора предлагащи или търсещи превоз до работа, в страната или чужбина.

Напълно навсякъде – в големия град, до провинцията. Много добро средство за студенти, особено ако са с малко багаж, да се прибират по-лесно от София с личен или чужд автомобил. Без повече висене по студени гари и т.н Също  така обърнете внимание, че може да има курс до вашия град и да избегнете прикачвания.

 

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА СПОДЕЛЕНО ПЪТУВАНЕ A.K.A. CARPOOLING?

Споделеното пътуване е установена практика в Европа и САЩ и представлява нещо като организирано пътуване на стоп. Шофьорът и пътниците се разбират предварително за маршрута, деня и часа на пътуването, както и за споделянето на разходите.

Тъй като сме в ЕУ, можете да пътувате споделено из цяла Европа. Дори експериментално чрез съдействието на някоя социална мрежа бихте могли да се организирате и да пътувате до Гърция например. Няма повече гадни автобуси пътувате си в кола, за по-малко пари. Силен удар за някой монополисти. Това е начин да обществото да заразява монопола, тъй като числеността има значение.

КАКВИ СА ПОЛЗИТЕ ОТ СПОДЕЛЕНОТО ПЪТУВАНЕ?

Споделяйки пътуването си шофьорът, а също и пътниците спестяват пари от гориво и пътни такси. Заедно с това помагат за намаляването на излишния трафик по пътищата и ограничаването на вредните емисии.

 

Think Green. Тук привлякохме вниманието ви. Еко предвижване до поста с непознати. До планината, плажа, или някое по-готино място. До вилата, хижата хотела и т.н По-малко трафик, повече зелено. С достатъчна популяризация на системата, един голям плюс за хората.

КОЛКО СТРУВА ИЗПОЛЗВАНЕТО НА COMBORIDES.COM

Използването на ComboRides.com е напълно безплатно.

Далаверка…

 

 

Драги читатели, не слушайте митовете, за пътуването на „Стоп“. Никой не отвлича хора, няма извращения. Пътувал съм стотици пъти на стоп. Дори и от гр. Варна до гр.София. Всяко пътуване е истинско изживяване, запознаваш се с много интересни хора. Срещаш съдби и всякакви образи. Пък и можете да се повозите в някоя готина кола. Честно казано пътуването на стоп на големи разстояние е ограничено, точно в чакането на кола. Ако много хора регистрират пътуванията си, ще можете да си изготвите план за пътуване, предварително и да разпределите разумно времето си, или просто да хванете директен превоз до мястото към което пътувате. Много по-интересно е от клатушкането във влака.

Тъй като сме тясно запознати с пътуването Добрич – Албена на стоп, силно препоръчваме на подрастващите да се регистрират и да използват активно системата. Лятно време – всеки ден – на море. Ей това е живота. Дискотеки и сутринта пак ComboRides би бил един много удобен начин за прибиране в един хубав свят, ако успее да се популяризира.

За хората от София, рано сутрин до СЛЪНЧАКА цял ден море и дрямка в някоя „S-класа“ на връщане към столицата. Ей какъв хубав живот. На всичкото отгоре помагате на природата тъй като намалявате вредните емисии. Препоръчваме на всеки. Не се страхувайте да се запознавате с нови хора. Наложено ви е мислене, че всеки е опасен и се пазите един от друг, а няма смисъл. Бъдете добри. Тук не е USA половината се познаваме все пак, има по-големи градове от България. По-спокойно. Влезте и се регистрирайте, пробвайте ако не ви хареса, се откажете. 🙂 Приятен път!

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes