Венцислав Ангелов – Чикагото


aaaasssss

Представи се с няколко думи.

Роден съм през 1968 година в едно нормално селско семейство с три деца. Мога да кажа че аз детство в буквалния смисъл не съм имал , защото започнах да работя още от малък 5-6 години всяка ваканция на село – Сяново , Нова черна.

От къде те познават хората?

Познават ме хората от Русе, като бивш служител на сектор КАТ , който напуснах доброволно 1988-2002 година. След това бях съдружник в едно заведение – нощен клуб ” Чикаго найт клуб ” и мотел “Индийска колиба”  разположен на 23 км по първокласен път Русе – София. Баща съм на 7 деца, вдовец съм, жена ми загина в катастрофа , в автомобил управляван от мен.

Комунист ли си?

Никога не съм бил комунист, но по времето на Социализма , такива като мен, можеха да бъдат комунисти само по заслуги, беше чест за всеки да стане член на Партията по заслуги, стигал съм до комсомолски секретар в Училище, на база лични качества, винаги съм бил лидер в моя клас. Отличник. добър спортист и футболист. Учил съм в Русенско Оздравително Училище “Ангел Кънчев” кв. Късивци, град Плачковци на пълен пансион, след това гимназия ” Олимпи Панов ” – град Русе. След това СМУ ” Ф. Е. ДЗЕРЖИНСКИ ” – гр. Пазарджик.

 За или против задължителното гласуване?

Задължително гласуване е най-голямата манипулация. То може да се осъществи, само при едно развито социално общество, което живее при свободни медии и телевизии.

В България сега означава само едно-гигантска кражба на гласове .Ние гласуваме онлайн, хакерите от другата страна си поправят както си искат гласовете, гледайте филми за да разберете как се извършва тази манипулация. САЩ е примера за всички нас. 

 Забелязваме сякаш изпъква борбата ти с управлението на ГЕРБ? Биха те обвинили че си като Волен Сидеров, да разсейваш само, а да ти плащат партии като БСП и ДПС. Смяташ ли, че те заслужават властта?

Явно не сте следили моите обръщения и видео клипове. В БЪЛГАРИЯ ИМА ЕДНА Въхушка и Хунта , която е окурпирала политическата власт и си мисли , че тя и дадена на тези от БОГ.

Моя гняв първоначално, през месец юли 2012 година започна срещу ПП ГЕРБ…!! Тогава беше създадена фейсбук групата Народно Движение ” BASTA ‘ ..Тя беше мой идеен проект, още от времето на троойната коалиция НДСВ -БСП -ДПС. Тогава на всички нас, ни стана ясно за какво иде реч, ча това е че всички са в купа. Няма червени, няма сини, няма оранжеви. Всичко е една и съща монета, която има две лица. ГНЕВА МИ Е НАСОЧЕН СРЕЩУ ПП ГЕРБ основно, защото те прекалиха с лъжите, измамите и манипулацията, с която ни излъгаха, че ще има възмездие за управлението на БСП – ДПС и че Бойко ще гони Доган и Станишев до затвора.

Точно по времето когато беше създадена БАСТА, натиска над свободни мислещите в България беше най-голям. Никой, запомнете – никой не ми е дал нито една стотинчица за всичко което върша. Да, мои приятели ми помагат, с без користна цел помощ с такава – користна цел не приемам.

Какво мислиш за Ахмед Доган? А за Лютви местан?

Ахмед Доган трябва да бъде съден за всички престъпления , които е извършил през тези 25 години преход, Това се отнася и за всички, които грабиха и крадяха като обезумели.Искаме промяна в НК за престъпления – корупция и злоупотреби с власт- доживотни присъди без право на замяна.

Волен Сидеров става ли за нещо?

Волен Сидеров не е по различен от който и да е било. Всичко върши за пари.

Как можеш да вярваш на човек , който притежава милиони, спечелени от политика. Забравете го. Един път си против Русия, сега си с нея. Обичта към Русия или я имаш или я нямаш. С нея не може да постъпваш по този начин. Всичко друго е популизъм, лъжа, измама. Един път подкрепяш и вярваш на ББ ,, а след това си му враг, АТАКА е новия стар балансьор в Политиката , както беше ДПС. За АТАКА попитайте Николай Говедаров. Той ще ви каже много интересни нещица.

Мафиот ли си?

МАФИОТИ в истинския смисъл на думата няма. Мафията, на всякъде по света се преследва безкомпромисно. Тя подкопава устоите на всяка една държава. В България МАФИЯ са политиците. Те са тези , които определят кой да живее или умре. Запомнете това. Аз съм осъждан два пъти. Ако бях мафиот, под политическа протекция, никой нямаше да ме пипне. Ако бях МАСОН, също.

А престъпник? Ако да в очите на кого? Защо?

Какво означава да си престъпник.Човек осъден по смисъла на НКП и НК. Замислете се каква съдебна система ни осъжда и тогава можете  да съдите всеки един такъв като мен. Ние нямаме Съдебна система, а един съдебен и прокурорски ОКТОПОД, КАРТЕЛ. Там те си нагласят своите решения… Имаме МАСОНСКИ КАРТЕЛ-80 процента от всички съдии и прокурори са МАСОНИ. За тях Конституцията не важи, клетвите които ги полагат в МАСОНСКИТЕ ЛОЖИ имат по голяма стойност, от клетвата в Конституцията. Нас ни съдят ДЯВОЛСКИ ИЗЧАДИЯ, защото на МАСОНИТЕ Бога е САТАНА. Те четат законите, така както ДЯВОЛА чете ЕВАНГЕЛИЕТО…!!!

Кой държи Варна знаеш ли?

Варна се държи изцяло от една престъпна групировка ТИМ. Тя е местният “башибузук” и поробител. Битката срещу нея ще бъде без милост и жал. Съжалявам , че не съм от Варна. До сега щях да съм ги подпукал яко. Аз съм от Русе. Казвам каква е истината тук, нямам възможност все още да пътувам из страната, но и това скоро ще се промени. Всеки ще попадне под нашия обстрел. Нека е ясно на всички. Не се страхуваме от никой и от нищо. Ние сме ИДЕАЛИСТИ и ще умрем за идеята.

В момента си известен в Facebook с доста провокативни клипове срещу цените на горивата и други. Каква е целта на тези обръщения?

Всичко което правя с моите видео клипове е да показвам истинските лица на ПОЛИТИЧЕСКАТА ВЪРХУШКА. ЛУКОЙЛ Е ЕДНА ПРЕСТЪПНА фирма, която ни е поробила с монопола , който и е гарантиран от Хунтата и Върхушката. Тя корумпира всичко по пътя си. По начина, по който работи е вредна за целия НАРОД БЪЛГАРСКИ.

Виждам в клиповете ти кадри от различни части на Европа, какво е мнението ти за Европейския Съюз? А за Русия?

ЕС е едно от блокчетата в пъзела, към осъществяване на НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД..!!!  Той генерира и възпроизвежда гигантска по размерите си КОРУПЦИЯ…!!! ЕС е под контрола на ИЛЮМИНАТИТЕ, СВЕТОВНИТЕ БАНКЕРИ, ЦИОНИСТИ ОТ ИЗРАЕЛ.

Русия е единствената пречка за да се осъществи Новия Световен Ред, ние славянските народи сме големия проблем. Прочетете книгите на Никола Николов ” Световната Конспирация ” 1 и 2 ..В нея всичко е подплатено с доказателства. Не е ала-бала-ница. Никола Николов беше убит заради тези и други книги, които написа. Има много доказателства за това. Неговия племенник също е убит пред 2005 година в София.

Какви са личните ти цели?

Лични амбиции и цели на този етап нямам. Аз съм за идеалите, в най-чистия им и свят смисъл. ПАРИ и ВЛАСТ не ме интересуват. Но…искам да съм начело на тези, които да върнат заграбеното от НАРОДА пари и иманета от ПОЛИТИЧЕСКАТА ВЪРХУШКА, ОЛИГАРСКИ и ТЕХНИТЕ ВЪШРОИЗВОДНИ

Чуваш ли посланията в песните на днешната младеж, посланията в парчета като тези на Ъпсурт например?

ЧУВАМ много послания, но много внимавам, защото музиката е част от НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД, внимателен съм с нея.

Последния въпрос е за младите хора – ще легализирате ли, или поне декриминализирате марихуаната?

Мен лично ако ме питаш, бих направил един експеримент, откривайки , бих нарекъл малки анклави, зони освободени за пушене на марихуана. Примерно в Русе на КЕЯ. Затворена зона. Изцяло и само продажбите и отглеждането под контрола на държавата, строги наказания за тези , които изнасят извън анклава

Такива зони също във Варна и Бургас, по черноморските курорти също. Нека опитаме. Нищо не губим. След като имаме цигарени дроги, има големи научни разработки за употребата на марихуана, какво губим, нищо.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes