Към всички, които не гласуват – БЯЛ ВОТ, отговор, молба, призив за помощ!


Здравейте драги сънародници.

protesti1

Българи, патриоти. Всички вие, бели, черни, грозни, красиви, лоши, добри. Българи, Турци и Роми. Вие всички живеете в пълна мизерия. Плащате за въздуха, който дишате. Едните плащат с пот и труд други с глад и неволя. Кога ще дойде времето да забравите различията си и да се опитате да се обедините над една обща идея – Да живеете по-добре. Пак се мразете, пак се бийте и се карайте, но поне живейте по-добре. Никой не ви кара да променяте възгледите си или да започнете да обичате всеки. Просто забравете, това, за момент и се замислете, колко тежко живеете. Струва ли си?

 

Леви, десни, централни. Хомосексуалисти и хетеросексуални. Значение – няма. Отворете си очите, докато спорите за политика храните едни и същи хора. Дали мразите Бойко или Станишев или Местан няма значение – ВИЖТЕ – все още са там, дори и да обедите приятелите си в своите политически виждания. Стоят и винаги ще ги има и други ще дойдат и те ще стоят.

Молбата ни е: Вместо да не гласувате на следващите избори, да пуснете БЯЛ ВОТ – празна бюлетина или с тик за всички партии. Не ни трябва задължително гласуване за да се обединим. Пускането на голям процент празни бюлетини показва категорично вашето мнение за пълно отрицание, което показвате и като не отидете да гласувате. Има разлика обаче от “53% невалидни бюлетини” (БЯЛ ВОТ) и “45% избирателна активност”. Звучи по-добре нали?

Това е единствената ни възможност. Всички, ние които искаме да гласуваме и ще го направим, молим вас хората, които сте се отказали да го правите, направете го! Изявете мнението “Против Всички”, като пуснете празна бюлетина на следващите избори, и на тези след това, и на тези след това, докато не получим промените, които всички искаме.

Тази статия има ясна политическа цел – БЯЛ ВОТ, против АБСОЛЮТНО всички. Гласувайте за тази “партия”, “политическа сила”, гласувайте за вас, гласувайте за себе си.

Помогнете! Убедете ваш близък или познат да се включи и да гласува с празна бюлетина. Споделете, харесайте, ако искате копирайте статията. ПОМОГНЕТЕ! Бъдете креативни, повярвайте, че можем да покажем нашето мнение! Всички заедно! Никой не иска от вас инвестиция или да променяте възгледите си, бъдете такива каквито сте, имайте каквито искате политическа или лични убеждения, гласувайки за някоя от партиите в парламента вие, няма да ги изявите.

 

Чуйте молбата ни!!! Тази изборна система трябва да се промени! Това е първото и най-важно нещо на дневен ред! ПРОТЕСТ – БЯЛ ВОТ – БЯЛА БЮЛЕТИНА

 

Още по темата: ВижБНР БГ.

БЯЛА БЮЛЕТИНА

 

Споделете вашите мнения и предложения към идеята да изразим протестен вот:

 

 

 

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes