Мафията: АТАКА клоуни под ръководство


article-1261066748062-07a11177000005dc-697914_636x300

 

Здравейте драги читатели, днес ще се опитаме да развием глупостта на тази група клоуни, които последните години станаха доста нагли. Ние от IMPONI не налагаме мнение просто го представяме, Вие сами преценявате и изразявате мнение по-долу. Надяваме се в коментарите да се включат множество от клоуните тъй като картинката ни е доста ясна.

Първо се връщаме през 2013 година по времето на женската версия на г-н президента, а именно Пламен Орешарски. Мръсен хамелеон, за който дори не можем да кажем, че е комунист, та да си го мразим с чиста душа. Той какъв е? Тогава главният клоун Волен Сидеров, излезе и поднесе така великата реч, която напоследък (отново платено) се разпространява в соц. мрежите под заглавието “За това ли го мразите?” или подобна глупост. Тогава г-н Сидеров се обърна към висшите магистрати от Евро-зоната с много сърцераздирателни думи, които подтикнаха патриотизма у всеки българин. Интересно бе, когато се обърна и изрази намерения да следи “и левите и десните”, той щял да бъде мерилото! Ние разбрахме друго: “Започвайте да плащате – и едните – и другите, а аз ще преценя къде да клекна”, това медиите го определиха като Златния пръст на Сидеров или подобна глупост. Пръст – който бръкна в дупето на българския народ – отново! И така от тогава много си повярва…

screenwriter-talks-bringing-stephen-king-s-it-to-the-big-screen-2

Та кое му е мафията бе IMPONI, човека имаше добри намерения! Да бе?! Нека продължим. Започна да се лее злато, пръста влиза навътре и става все по-златен. Българите на протест – всеки Божи ден! Как реагира защитника на народа, патриота? Излезе на протест срещу протестиращите, обграден от “батки” с малки патки. За да брани така удобното за него правителство, което налива и пълни гушата. Уоу, патриотизъм до шия. Не помните ли? 7623245c8a7f5ab2a97a7234df5d89e1

Сега да стигнем до наши дни. Днес сигурно, някои от вас са забелязали развилнялата се про-Руска агитация от негова страна? Тъй като в България няма нищо оригинално и всичко е копие, без киселото мляко естествено, ние копираме руския начин на пропаганда с платени блогъри и тролери. Парите от къде идват? Няма да ви кажем! Освен видните плакати и руски знамена окичили телевизията, чието име няма да споменем за да не си цапаме страницата, нашия клоун разполага и с онлайн промити мозъци на изпилени расисти, нацисти и други откачалки, които спекулират с глупава лъжлива информация и дори е възможно за без пари да произвеждат тази смрад под формата на забавни картинки и фалшиви информационни агенции с всякакви имена. Парите за блоговете – ясно, ама тия дето го правят за без пари… поне изкарайте някой лев ей така по български, както ние си знаем! Толкова видно се спекулира с тази агитация, а не сме чули никой да емигрира в Русия, защото там живота е много хубав, та дори и без Wikipedia (от скоро). Всички мигрират в друга посока, но няма да я споменем да не ни набедят, че правим реклама. Нямаме нищо против Русия, нека са си добре, щом така мислите, ама защо не бягате на там, а те купуват апартаменти във Варна и околността? Дори и видния комуняга срам за българския рап, Изплющяния плъх, отиде да кара ТИР – не в Русия, защо ли? Тази агитация достигна и до, скоро уважаван от нас рапър – хейтър, СПЕНС. Да точно той, с новото си пърче Вива Русия, кой плаща – не знаем… Вие си мразете Криско!

Анти-рекламата е също реклама, когато ти е промит мозъка, сигурно е възможно да адмирираш и да се гордееш с последните действия на уличното шоу на клоуна, из улиците на София, по разни магазини, естествено заобграден от батките (не че е мафия). А нашите верни полицаи насрани не могат нищо да направят горките, все пак Волен не е пияно момиче, което да зариташ. Той е опасен и най-вече си вярва. Стиска вратове и говори през зъби. Мръсна гадина е този клоун. Привидно забавен и интересен, но всъщност търси интерес. Вече, дори не се и надява да печели избори, трябват му минималните проценти за да вземе субсидията и да прави шоу. И все пак заслужава уважение, защото поне знае какво прави, но тези които го следват са толкова прости и малоумни, та дори не знаят какво правят. Да точно така такива сте!

И всичко е един голям фарс, точно като в Русия, една лъжа като се повтаря достатъчно дълго време става истина. Истината обаче е, че никой няма да гласува за него защото дори и най-простите му последователи усетиха златния пръст в бръснатите си задници, след правителството на Орешарски. От тогава той така се ояде, че от време на време само си прави малко шоу по улиците, колкото да има рейтинг и да го дават в Господарите. Не че искаме да ги набедим, само уважение за тях! Ако все още се съмнявате, че клоуна е Мафия вижте израженията на полицаите именно в репортажите на Господари на Ефира. Къде са маскираните, които бранеха по време на протестите?

 

 

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes