Искаме затваряне на границите!


183004367

Изразяваме нашите съболезнования към Френския народ!

Но за съжаление точно това е знакът, че трябва да се предприемат мерки. Ние предлагаме границите да бъдат затворени, в целия Европейски съюз и да се преминава през КПП-та при преминаването в различните държави, като мислим, че Европейския съюз трябва да засили най-вече военна охрана по външните граници, не нашите полицаи да взимат отговорността да пазят Европа и България. Европа трябва да изпрати военна сила по външните граници с Турция и в Гърция, изграждане на КПП-та и чести акции вътре в България. Тежки наказания за така наречените “каналджии”. Трябва да се алармира и обедини целия Европейски народ, защото иначе те са повече от нас! Не трябва да се разделяме, а да се обединим, но и обградим. Страните трябва да действат по отделно, но в същото време ЗАЕДНО! Предлагаме легализиране на оръжията за да може да се въоръжат всички обикновени хора и да реагират в случаи на атаки или задържане като заложници (естествено строги мерки при закупуването и разпространението, или разрешаване на поне леки оръжия като електрошокови пистолети). Безплатни обучения за народа, как да реагираме в случаи на атаки.

0525-300x200

Дори мълвата за такава масова подготовка, би въздействала на врага ни. Медиите трябва да се включат и да отразяват постоянно подготовката на обикновените граждани, във всички краища на Европа. Всички да се надъхат и трезво да действат срещу общия проблем. Нямаме време за разединение, затваряне на границите на съюза не означава автоматично разпадането му. Дори и в САЩ има КПП-та между някои различни щати.

upper-larse-crossing

Ясно бе, че след навлизането на толкова много бежанци, ще има последици. Като троянски кон в на баба ви компютъра. Бум от вътре-навън! За съжаление този троянски кон  не е свързан с Митологията, там поне коня е подарък и атаката е от един конкретен източник. Тук ние сами и нашата доброта си изиграхме лоша шега като ги пуснахме да се смесят. Пуснахме хиляди хора свободно да влязат от страна пълна с терористи в нашите земи. Дори когато вие се опитате да преминете на чужда територия ще ви проверят поне за оръжие. Още не е прекалено късно. Все още са на определени групи и ако действаме бързо, можем хуманно да се защитим и да започваме да ги връщаме. Да не забравяме, че сред тях има невинни цивилни. Все пак е реме е да включим анти-вируса и да се защитим!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes