Подкрепете референдума, подкрепете себе си!


Здравейте, драги читатели! Изтрийте за момент плюнката от лицето си и прочетете…

Независимо дали подкрепяте комутрата Слави Трифонов или сте против точките в референдума му, не може да не признаете, че отговорът на властта беше мазна храчка в лицето на българския народ, на вас! Длъжни сте да подкрепите самата идея – гласът на народа да се чуе. Дори и вашия глас да изразява различно мнение, трябва да сте “За” мнението да бъде чуто. Скоро може да съществува референдум, чийто точки подкрепяте изцяло, но ако този се провали, то следващ няма да има. Провеждането на референдум е прилагане на пряката демокрация, която не е съществувала до сега в България, в пълния й вид. Страхът от народа се изобрази в мазен сопол, захвърлен по лицата на хората. Сопол бол, за всекиго по много, хляба иначе все не стига.

FreedomOfSpeech

Време е ние да ги наплюем! Време е да надигнем! Да се ядосаме, да всяваме паника, да буйстваме и да се противим. Като ни отнемат гласа, свобода така или иначе нямаме. Трябва да се организираме, така че протестите за цените на тока да им сторят, като приятен спомен от по-хубави времена! Вендета!

Призоваваме Слави да направи концерта, пред Народното Събрание и да поведе народа към победа. Лидер, трябва да има. Дори и не всички да го харесват, като човек, шоумен, музикант и т.н. Просто ни трябва точка около която да се съберем за да можем да действаме. Този път до край. Трябва да вселим страх у тези, за да се пренесе и на следващите. Всеки влязъл в управлението, трябва да знае, че ще го смачкаме ако си позволи да застане срещу народа. Ние сме силата! Призоваваме и така верните ни пазители на реда, да се включат, както се бяха разбудили, като ги засягаше. Всичко и всички, хора бели и черни, малки и големи, животни и насекоми ИЗЛИЗАЙТЕ!

364542_1271364550_large

Забравете конкуренцията и различията си за момент, извоювайте правото да воювате. Вземете силата в свои ръце и след това се карайте кой какъв е. Призоваваме всички останали медии да започнат да отразяват референдума и да изтъкнат ясна позиция в негова подкрепа! Ако медиите ни не могат да бъдат единни, това само показва, че и те като депутатите мислят само за едно – пари. Къде са Господари на Ефира в този момент? Къде Маги? Защо не се обединявате? Защо не забравите за момент какви сте и да се опитате всички да промените нещо, т.е да се опитаме да всички да променим нещо. Дайте пример, шоумени, сценаристи, продуценти, артисти, всички които имате някаква публика, изявете позиция! Направете изявления, дайте интервюта, напишете песни…

Народът бил мишка, а известните и богатите какви сте като мълчите? От какво ви е страх?

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes