SplitKid – началото


13495033_1747977992084666_2159283401038233706_nEminem е бял рапър, Hopsin e черен Eminem това българско чудо как да го наречем? Емси(н)? Да MC e и то голямо  … Представяме ви Борислав Серафимов по-известен като SplitKid. Той е роден през не чак толкова далечната 1992 г. едва на 23 (към момента), вече взривява с уникален флоw и рими, които са толкова уникални, че направо не знам от къде му идват. Занимава се предимно с рап и изглежда много го бива. Тъй като е ясно, че ще стане много голям, решихме да му зададем няколко въпроса, докато е достижим от простолюдието, че както знаете вече ги прережда в лафката.

 

Кой е SplitKid?

Роден съм  на 3-ти Ноември 1992 г. някъде около обяд ако не ме лъжа паметта ( все пак си беше отдавна) по време на може би не чак толкова люта зима във първа АГ болница ‘’Света София (бившата ‘’Тина Киркова’’).Завършил съм средно образование с готварство в ЧПГ ‘’Братя Вълчеви’’ (гр. София),  но така и не не реших да продължа обучението си поради куп причини, но като цяло до момента не съжалявам.

 

Кога и как започна да се занимаваш с рап, в момента си в GreenMusic Records, знаем че и DenYo е там, кажи нещо повече за вас?

С рап започнах да се занимавам в 11 клас покрай Homelesz-чето(добре познати на всички в рап средите), който се занимаваше доста преди мен и покрай него, така да се каже се ошлайфах.В началото на 2014 година именно той ме запозна с Mister D, с когото набързо се сдушихме и недълго след това станах част от Green Music, заедно с него, The Fish и Denyo .Няколко месеца по – късно излезе и първият ми клип (‘’Пълни Пепелници’’), а след това и микстейпа ‘’Абсолютно Абсурдно’’.Скоро започваме да работим и по първият ми албум, който се надявам да види бял свят през 2017 г. ма ше видиме.

 

С кой български рапър, от тези с които не си работил, ти се иска да направиш парче?

За сега не изпитвам кой знае какво желание да правя съвместни проекти с други  изпълнители освен с тези със който работя в момента , но знае ли човек, може да се сдушим с някой  колега за в бъдеще.

 

С коя певица би работил?

От певиците – Тони Димитрова.Напълно сериозен съм.

 

С кой от световна сцена се виждаш в бъдеще?

Спрямо чуждестранната сцена бих направил нещо с Action Bronson или Redman.

 

Одобряваш ли Хип-Хоп наградите и какво мислиш за това събитие?

Мисля да запазя в тайна мнението си за хип-хоп наградите на България, защото като се замисля нищо хубаво не ми идва на акъла.

 

Каква е твоята награда от това което правиш?

Аплодисментите на хората срещу теб. Особено когато са наистина от сърце.Чувството е несравнимо, пари и по други начини се изкарват.

 

Кой е най-добрия рапър в България?

Най – добрия рапър в България според мен е Ицо Хазарта.Това е което имам да кажа по темата.

 

Какво слушаш в къщи от БГ-то?

Български рап рядко слушам,  трябва да е нещо наистина оригинално и изпипано, че да си го пусна вкъщи.

 

A от САЩ?

Предимно Old Schoolец – Funkdoobiest, Cypress Hill, Redman, Immortal Technique, Eminem и общо взето всичко, което наистина важи.

 

Дай ми рима с IMPONI 🙂

Аз давам интервю за Импони, а ти си слагаш тампони с размер на помпони, подражаваш предимно на чалга икони и си бъдещ шофьор във Юнион Ивкони.

 

Бяло, зелено или на червено?

И трите, придружени от златния лъв.

 

Кажи нещо гадно за чалгата, като за чао.

Когато я чуя – повръщам и плюя…чао!

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

3 thoughts on “SplitKid – началото

  1. чалгата е доста по-интересна, от това безвкусно произведение. говоря за клип и песен.

Comments are closed.