Desiigner копира Боро Първи?


bam

Наскоро чухме новия албум на Боро Първи и веднага ни направи впечатление, че още от втората песен целия албум е вече откраднат (още преди да е излязъл) от Desiigner в парчето Панда. Безсрамник. Давайте пуснете си ги тук и тук. Ако не ви звучат еднакво ето ви един аматьорски микс.

 

След като през 2012 техното и дъбстепа изнасилиха оригиналната трап музика, новороденият трап придоби нова популярност. С годините генът на Dubstep-а взе да отслабва и се среща по-рядко, но все още го има. Все пак независимо от инструментала, както във всеки друг стил, така и в трапа всеки изпълнител си има уникално звучене и флоу. Другото което се измени с времето в трапа е агресията. Трап песните се известни с изключително вулгарен текст за уличния живот. Новият трап носи нежното блеене на Vocoder-a в текстове, които са далеч от вулгарни или агресивни.

Та този безсрамник Дилайгнер първо копира флоу-а на Future, а сега краде зад океана и то неща буквално от бъдещето, които още не бяха излезли. Пълен кретен. Този черен Joseph Cooper изглежда прави пари на чужд гръб от хора, които дори още не са направили клипове. Според нас той тайно е присъствал в студиото и е записвал. Мръсна гадина. Колко ли други изпълнители като Боро са пострадали от този пътешественик във времето?

Е, както и да е слушайте оригинала на Боро и забравете за този американски рипоф. Не знаем дали Боро мисли да прави клипове на някое от парчетата в албума, но няма да е изненада ако в тях има обиколки на квартала с BMW X6, или направо панди…

UuNj1j

 

И да не сте разбрали нищо от по-горе написаното ето ви една по-добра версия на Pandata идваща от далечния изток – гр. Добрич. (Специални благодарности на Пънки, който на драго сърце ни предостави парчето.)

 

1.00 avg. rating (46% score) - 1 vote