Dim4ou, Diona Или Андровски?


Тъй като ние не сме 359hiphop и сме напълно независими (така де и те сигурно са), можем да си позволим да изявим мнение по темата. Ще се постараем мнението ни да все пак да бъде обективно.

Всички познаваме Dim4ou, но сме сигурни, че повечето от вас чуха името Иги Андровски за първи път, последните дни. Еми и ние не знаем кой е и какво е правил последните (изглежда) 12 години. Това не е изненада след като проверихме някои от най-известните му песни и страницата му във Facebook:

igito2igito23

Това е просто тъжно, за 12 години в бранша, или може би си смята и overtime-а? Няма да ви публикуваме подобни снимки свързани с Dim4ou, щот’ не мислим че се налага. Та след като Dim4ou и Diona пуснаха своите видеа в мрежата всички очаквахме отговор, но единственото което получихме бе:

igito233

Обеща, както може би  обещал и хонорари. Това само няколко дни след като говори по адрес на Димака, че разочаровал феновете си. Но Иги не е такъв, щом е казал, че ще направи нещо той го прави! Щом е казал, че ще плати той ЩЕ плати. За да ни убеди, че държи на думата си и че е честен той “удържа” на думата си и на другия ден:

Igito211

Супер честен! Вервайте ми! Държи на думата си. Видно е! Както виждате и доста дълбок, та и запознат с българския фолклор и народни мъдрости. Следват няколко безсмислени статуса, няколко картинки на които се правят на лоши и т.н. Иги се офлянква, усуква, че щял да каже истината когато той поиска, сякаш хората са пенсионери чакащи пред пощата. Аз ако бях щях веднага да кача снимки от банкови преводи към артистите, на които съм платил и особено на тия които ме плюят. Е може и да го направи, препоръчваме му го, би изчистило името му моментално.

Друго което ни направи впечатление е, че този човек си противоречи. Имайки предвид следното:

Igiii1

Igimone2y

Става ни все по-трудно да му вярваме. Това което виждаме ние е че въпросният изпълнител се радва на минутите слава предоставени му от рап враждата и се опитва да вкара интрига, че ще издаде незнайни до сега тайни на рапа и новата вълна! Опитва се да създаде напрежение чрез което да си докара малко повече публика, може би (което правим и ние в момента). Не сме сигурни – така изглежда. Той твърди, че има какво да каже. Ще видим…

Следващото нещо на което се натъкнахме е това видео:

Изглежда човека (не знаем кой е) е бандит и поздравява другарите бандити, които и да са те. Видно е, че бандита има интернет – видял е пост. Ние лично пропуснахме момнта в който Димчо, казва “едва ли не”, че е най-добрия рапър, може би намеква, че е по-добър рапът от въпросното “леке”, тук спор няма. Нататък продължава, че го познава и че е от сферата (изглежда). Най-интересното е че г-н Танев казва, че Димчо “си прави известна личност гърба на другите хора“. Много интересно твърдение, как така той “без известният”, ще натрупа слава на гърба на този така “прочут” изпълнител Иги с 10k гледания за в тубата за 12 години? Този гражданин от сферата на рап бандитите показва завидни умения по логика и български език. Бум и Иги споделя, изглежда му се възхищава? Следват няколко ГРАЖДАНСКИ псувни, от Люлин,  (люлката на София) по адрес на Диона и край. В клипа няма никакви доводи или нещо интересно просто искахме да ви покажем за какво иде реч от другата страна. Вие сами преценете.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes