Топ 10 БГ рапъри за 2016г. които трябва да се откажат.


Покрай наградите на +359  решихме и ние да раздадем малко награди. Смятаме, че от родната сцена има много рапъри, които трябва да се откажат от този вид entertainment. Първо съдим по текстовете, естествено и по ред други фактори. Стига увъртане, да се мятаме!

10. СкандаУ

Както те самите казват “Не успяхме с футбола и решихме да станем рапъри.”. Нашето лично мнение е, че няма да е зле да се пренасочите отново. Името плагиатствано от “Ъпсурт”, дебютът им в реалити предаване. До тук добре, но сега идва въпросът “Ами сега?”. Какво могат да направят, когато явно и в рапа не се получава? Може би трябва да продължат с чалга, като Устата, ако и там не стане ставаш влогър в YouTube. Един съвет от нас – оставете рапа на хора, на които им приляга. На никой не му е нужен вашият поп-рап, което също не е за вас, защото трябва поне малко да можете и да пеете. Помислихме над това дали да сложим част от ваше парче в публикацията, но решихме,че щом вие не се стараете да ги пишете и ние няма да ги прочетем!

9. Pavell & Venci Venc’

Венцислав Чанов и Павел Николов по-известни като Pavell & Venci Venc‘ . Мислим, че нямат нужда от представяне, на всекиму се е случвало да минава покрай 11 годишно момиченце, което припява някой от „гениалните” им текстове:

Искам тризонет с 6 спални,
Вътре 6 жени скандални
5 кенефа , 10 плазми.
Всяка по един милион,
Ламбото ми да те дразни,
Да,паркирано е мазно.
Мацката ми да те блазни,
`щото е един милион.

И това скъпи читатели е целият първи куплет на творческото им произведение „Се таа брат”, с уникална лирика и римуване на милион с милион. Когато припева ти е по-голямата част от песента съжалявам, но това е поп и нямаме нужда от такива псевдо-рапъри!

8. Slim

Slim – Въпреки носталгията, която ни обхваща, когато се сетим за Слимара, той е много далеч от годините си в “Снайпер Рекърдс” и мили деца наркотиците не прощават на никого. Може би за всички фенове щеше да е по-добре да помнят стария Слим, а не това изпилено и деградирало същество, което трябва да гледаме днес. Едно от последните му произведния започва с :

Оооо ме-че-та-та пре-кра-сни
Желирани бонбони, обичам да ги смуча

Отказваме да продължаваме нататък не искаме да допринесем за тумор на мозъка на никой от нашите читатели. Ако това е рап ние сме ПИК.

7. Атанас Колев

Този човек с неизвестен пол пък е мекото подобие на Криско. Нямаме представа каква е целта на неговото творчество и като цяло на съществуването му. Всичко в този живот трябва да има причина и смисъл, но такива тук не намираме. Хубаво ще е ако започне да се занимава с нещо по-смислено за неговата персона. Текстовете, предполагаме са писани от баба му:

“Няма лабаво – тука сме ларш,
който създава проблеми – моля ви марш!
Щот не мога ги трая и щото просто не зная,
не бързат ли веднага, кво, кво може да им направя.”

6. Honn Kong

Типичен златотърсач изгрял на гърба на славата на герой от български сериал, дали си е платил за авторски права – не знаем, но всичките му парчета са назобани с комерсиален мотив и смисъл – т.е без смисъл. Добре, че в клиповете си е с очила, вижте какъв гаден фейс има, прилича на човек, който краде стотинките на децата в училищата. Тоя човек е готов да направи всичко за пари, то му личи. За рими и флоу – няма какво да говоим. Пълен калтак.

“Магии правя, Хари Потър яде паста
Кука бичи тоя трак в бяла астра
лошо гледа в стил “Джанго без окови”
за Honn Kong дай някой Бон Джоуви.”

WTF?

5. Igi Androvski

ХАХАХХАХАХАХ! Този Азис-wannabe-рапър е СУПЕР скандален… идиот. Вече доста години не може да пробие. Общо взето е това, даже няма да си хабим пикселите на монитора за него. Дори май трябва да ни плати, че го хейтваме за втори път, а това е най-голямата реклама за него. Бихме го сложили на първо място, но той не заслужава да е топ в която и да е класация…

4. E.C.C.C

Тия бабуни как станаха известни, нямаме представа. Айде добре Гарджока не е толкова зле, ама нали знаете как понякога сте на парти и си мислите – “Дали някой ще забележи ако си замина?”, та и той така. Пък другите двама няма смисъл да се занимават, защото хората от партито ще се радват, ако ги освободят от присъствието си. Дори не знаем дали още има такава група и кой мутряга от БС (КС) ги спонсорираше, та чак плати и на Дългия да ги покани в шоуто си. С пари всичко става драги приятели! Отново техните фенове са пълни идиоти, събират пари за БМВ-та и вдигат шум посред нощите в квартала ви.

3. YSG boyz

Мутра wanna be / борче / елхичка – не е ясно , ама рапър? – НЕ! Пълен балък с коефицент на интелигентност отрицателен. Тъп като гьон, ама с големи лапи. Бихме го посъветвали да намери призвание, в което има по-голяма нужда от използване на ръце и физически труд. По-скоро да къса билетчета пред дискотеката, отколкото да влиза вътре на участия. Започнахме да звучим, като хейтъри, ама наистина, който го слуша тоя или тея, не знаем дали е соло или група (не можахме да намерим отговор на тоя въпрос в интернет) най-вероятно има акъл колкото него или е чалгар. Тесктовете му са толкова тъпи, все едно ги е писал първолак, след като си е паднал на главата:

“YSG,Гарджо тука влизат във комбина
кинтите пилеем пролет,лято,есен,зима
столично борче, брато големи са ми лапите
за да ни слушате требва да платите
рапа ни отива, рапа ми убива
пълен с изненади мозъци промива”

НО поне говори истини, рапът му наистина убива (мозъчни клетки) и промива мозъци, къде “отива” този рап не е ясно, но не е на добре. Пазете се!

2. Vessou

Страаааашен. Но на второ място, защото и той е втория с подобен флоу. Това е Dim4ou, ако беше болен от анорексия, ако му порасне руса коса и ако беше бавен (мозъчно). “Лошо няма“, ама флоуа на Dim4ou ни е достатъчен. В песните му има доста неистини, като това, че цяла нощ е “пял” и че тренира. Повече не можахме да издържим да слушаме от песните му, буквално пуснахме няколко, слушахме ги до средата доколкото да придобием представа за какво иде реч. Реч липсваше, някакви думи нахвърляни ей така под флоуа на Димака. Приятел, хвани се да ремонтираш коли или да продаваш реплики на дрехи по морето. Изчакай да ти пораснат поне 3 косъма един до друг, или поне мини 50 кг. и тогава почни да се правиш на тежък.

Няма да пропусна да ви кажа БС – КС.
Не ми е важен никой, могат да се fuck-ат ВС.”

Въй,въй,въй,въй,въй,въй,въй и да чувам само въй,въй,въй,въй,въй,въй,въй,въй. Въй,въй,въй,въй,въй,въй,въй.
Ай стига и чуек въй,въй,въй,въй,въй,въй,въй,въй.
Рапът не е за теб! За рапирането ти можем да ти кажем само – “Моля-моля-моля-моля моля те ни дей

1. Kartela records

 

Ако трябваше да изброим всички рапъри от този лейбъл, щяхме да напълним цялата класация, затова ги вкарваме всичките на първо място. Не само защото са много, ами и защото за нищо не стават. Това са хора, които спешно трябва да освободят място в YouTube, да изтрият всички канали и страници и да спрът да се излагат. Хора с прякори като PayPal, Vpay, Visa, MasterCard, Maestro, Milioni, Dolari, Titani, Krakeni, Колумбийци, Африканци и не знаем още колко малоумщини са излишни. Римите са им малоумни от типа на Мишо Шамара-рап. Пълна тъпня. Пичове рапа се разви много и не знаем Колумбиеца на колко вълни е бил в рапа, но според нас отдавна се е удавил. Обичаме да хейтваме хора право в очите, но това не важи за Колумбиеца, защото е невъзможно.

“Картела продължава всеки път ви подлудява
със този хит отново всички клубове взривява
За всички мацки тука нека да усилим звука
и за всичките газари колата гумите запали”

3.64 avg. rating (72% score) - 72 votes