INFO

12308300_1672564369626029_6695567453509404231_n.jpg

 

IMPONI е независим блог. Поддържан и спонсориран с лични средства на група младежи. Както можете да видите в сайта всичко е автентично и е изцяло наше мнение. Ако съществуват външни материали, техният източник е предоставен в края на всяка статия. Целта ни е да Ви предоставим гледна точка. Вие сами преценяйте дали да вярвате в нашата идея. Тук можете да намерите и ценни съвети за вашия живот.

Искаме да ви покажем, че ако знаете скритото зад всяка картинка, можете да достигнете по-високи цели. Ще ви покажем различни начини, сами да достигате да информацията, която ви е нужна. Много често се сблъсквате с отказа на обществото, но той може да бъде лесно заобиколен.

Наше хоби е музиката и рапа в България. Тук можете да намерите както нашето мнение, така и мнението на други хора, за живота, рапа и други теми. Политическите ни виждания също са лично наши и идеите не носят излишен, външен, товар. Интервютата с външни лица и известни личности не означават сходни идеи, не ни набеждавайте нас или тях, ако вашето мнение или идеи се различават.

Сайтът е официален представител на Българския изпълнител: СПИСАРЕВСКИ. Тук можете да се насладите на неговото творчество, както и да го свалите безплатно. Ако имате предложения или идеи свързани с неговото творчество можете да се свържете с нас.

 

За други въпроси пишете на: imponi@imponi.info